Menu

Datum: 6 januari 2020

Panco is nu ABB Op Maat

Aannemingsbedrijf Panco uit Noordeloos is vorig jaar overgenomen door ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep uit Sliedrecht. Panco en de afdeling ‘verbouw, onderhoud en service’ van ABB gaan verder onder de nieuwe voernaam ‘ABB Op Maat’. 

ABB Bouwgroep
ABB Op Maat is onderdeel van ABB Bouwgroep. ABB Bouwgroep is actief in nieuwbouw en transformaties in groot Midden-Nederland. ABB Bouwgroep richt zich op de grootschalige transformaties, binnenstedelijke projecten en gebiedsontwikkelingen.

Gespecialiseerde afdeling ABB Op Maat
Panco gaat verder onder de naam ‘ABB Op Maat’ als gespecialiseerde maatwerkafdeling binnen ABB Bouwgroep. Deze afdeling richt zich op de (ver)bouw van woningen en bedrijfspanden in de regio.

Integratie van Panco binnen ABB
De integratie van Panco binnen ABB is voorspoedig gegaan. Johan Kant, manager van de afdeling ABB Op Maat vertelt: ‘Als ik terug kijk op het samengaan van de twee bedrijven, dan is dat echt heel erg goed gegaan.

Het ging eigenlijk bijna vanzelf. Bij Panco zat veel kennis en expertise van echte vakmensen. Er kwam dus veel vakmanschap bij en dat samen met onze solide organisatie maakt dat we heel slagvaardig zijn.

Vertrouwde gezichten blijven
Adrie Schrijver, projectleider bij ABB Op Maat beaamt de soepele samenvoeging na de verhuizing van Noordeloos naar Sliedrecht: ‘De bedrijven hebben dezelfde cultuur en de collegialiteit is zeer hoog. ABB heeft alle medewerkers van Panco overgenomen. ‘Het is ontzettend fijn dat alle vertrouwde gezichten klaar blijven staan voor onze opdrachtgevers, zoals ze van ons gewend zijn.’

’Bij ABB Op Maat werken mensen met ervaring en echt vakmanschap. Dat merk je niet alleen aan de handvaardigheid die ze laten zien, maar ook aan de manier van werken en het omgaan met de klant.’

Of het nu gaat om het bouwen van een nieuw huis of bedrijfspand, een renovatie, restauratie of een grote verbouwing, de vakmensen van de afdeling ABB Op Maat tekenen ervoor.

Meer informatie
Meer weten over ABB Op Maat? Ga naar de pagina ‘over ons’.
Wil je meer weten over wat we doen, kijk dan bij de ‘expertises’

Over ABB Op Maat Expertises ABB Op Maat

Volg ons op social media
Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws van ABB Op Maat? Volg ons op Facebook en Instagram.

Facebook ABB Op Maat Instagram ABB Op Maat

  • Persoonlijk

  • Betrokken

  • Vakmanschap