Afbeelding Opleiden

Opleiden

Om het vakmanschap in stand te houden werken wij actief en continu aan het opleiden van potentiële timmerlieden en metselaars. En ook onze ervaren medewerkers houden de kennis up-to-date door regelmatig bij te scholen. Zo kunnen wij vandaag én in de toekomst kwaliteit garanderen.

Werken en leren bij ABB op Maat?

Werken en leren bij ABB op Maat

Wil je ook timmerman of metselaar worden? ABB Op Maat is hét bedrijf om het vak te leren. Het opleiden kan zelfs al beginnen met stages tijdens je schooltijd op het VMBO. Daarna tijdens je opleiding van niveau 1 tot en met 4, incidenteel zelfs niveau 5.  Voor welk niveau je ook gaat, onze ervaren vakmensen begeleiden je graag.

Voor het opleiden werken wij samen met opleidingsbedrijf Bouwmensen in Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht, Geldermalsen en Bergen op Zoom. Meld je nu aan en wie weet kan je bij ABB aan de slag! Neem naast je aanmelding ook contact met ABB op, dan plannen wij alvast een gesprek met jou.

 

Doorgroeien

Ben je al timmerman en wil je doorgroeien naar werkvoorbereider, voorman of uitvoerder? Ook dan kun je bij ABB blijven werken. ABB Op Maat is onderdeel van ABB Bouwgroep. Daar kun je terecht voor een vervolgopleiding.