Over ABB Op Maat

Ervaren bouwer met passie

ABB Op Maat (ver)bouwt. Al meer dan 60 jaar doen we waar we goed in zijn: bouwen met vakmanschap. Van woningbouw tot restauratie en van grootschalige verbouwingen tot bedrijfspanden.

Afspraak is afspraak

Wat we zeggen, dat doen we ook. Zo ontwikkelen en bouwen we al jaren hoogwaardige projecten. Daarbij zijn we zelf continue in ontwikkeling. We spelen in op de markt met het ontwikkelen van betaalbare woningen en maken grote stappen op het gebied van duurzaamheid. In beide gevallen laten we ons niet leiden door de grillen van de tijd. We maken weloverwogen beslissingen, waarin een minimale belasting op de natuur én de vertrouwde kwaliteit van ABB Op Maat voorop staat.

Vakmanschap met oog voor detail

We zijn bouwers met kwaliteit. Betrouwbare vakmensen die weten waar we over praten. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Gepassioneerde timmerlieden met oog voor detail en liefde voor het vak. Meestermetselaars met veel ervaring in verschillende bouwstijlen en materialen. En onze adviseurs weten wat er technisch allemaal mogelijk is en geven graag advies. Ons team denkt in alle opzichten mee; in elke fase van het bouwproces.

Zekerheid door samen te bouwen

Bouwen doe je samen. Samen met de opdrachtgever, onze collega’s en samen met onze partners. We vinden het belangrijk om een eindresultaat te leveren dat volledig aan jouw wensen en verwachtingen voldoet. We luisteren, maken heldere afspraken en je wordt door een vast contactpersoon begeleid. Zowel voor als tijdens het bouwproces. Door onze transparante samenwerkingen kunnen we op elkaar bouwen. Zo bieden we zekerheid. Onze schaalgrootte garandeert dat het werk altijd doorgaat. Dit trekken we door in de relatie met onze partners; we gaan voor langdurige samenwerkingen. Hierdoor waarborgen we kwaliteit, korte doorlooptijden en is afspraak ook écht afspraak.

De historie van ABB