Menu

Ervaren bouwer met passie

ABB Op Maat bouwt graag jouw huis of bedrijfspand. Want bouwen; daar ligt onze kwaliteit én passie. Al meer dan 50 jaar. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuw huis of bedrijfspand, een renovatie, restauratie of een grote verbouwing.

Na de overname van Aannemingsbedrijf Panco door ABB Bouwgroep wordt er verder gebouwd aan uw maatwerkprojecten door ABB Op Maat. We bundelden onze krachten uit twee familiebedrijven en staan klaar om jouw wensen te realiseren.

Meer over de overname van Panco Website ABB Bouwgroep

''We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.''

Wij staan voor:

  • Afspraak 'afspraak'

    We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

  • Zekerheid

    Transparante samenwerkingen vinden wij belangrijk. Zo bieden we zekerheid.

  • Vakmanschap

    We zijn bouwers met kwaliteit. Met meer dan 50 jaar ervaring en oog voor detail.

Vakmanschap met oog voor detail

We zijn bouwers met kwaliteit. Betrouwbare vakmensen die weten waar we over praten. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Gepassioneerde timmerlieden met oog voor detail en liefde voor het vak. Meestermetselaars met veel ervaring in verschillende bouwstijlen en materialen. En onze adviseurs weten wat er technisch allemaal mogelijk is en geven graag advies. Ons team denkt in alle opzichten mee; in elke fase van het bouwproces.

Zekerheid door samen te bouwen

Bouwen doe je samen. Samen met de opdrachtgever, onze collega’s en samen met onze partners. We vinden het belangrijk om een eindresultaat te leveren dat volledig aan jouw wensen en verwachtingen voldoet. We luisteren, maken heldere afspraken en je wordt door een vast contactpersoon begeleid. Zowel voor als tijdens het bouwproces. Door onze transparante samenwerkingen kunnen we op elkaar bouwen. Zo bieden we zekerheid.

Onze schaalgrootte garandeert dat het werk altijd doorgaat. Dit trekken we door in de relatie met onze partners; we gaan voor langdurige samenwerkingen. Hierdoor waarborgen we kwaliteit, korte doorlooptijden en is afspraak ook écht afspraak.

''Door transparante samenwerkingen kunnen we op elkaar bouwen. Zo bieden we zekerheid.''