Afbeelding Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt op de bouwplaats of je creativiteit de vrije loop laat gaan in het ontwikkeltraject? Ben je goed met cijfers en/of organisatorisch een ster? In het team van ABB heeft ieder zijn eigen talent. Zo vullen we elkaar aan en staan we samen sterk. Wil jij onderdeel zijn van dit team? Bekijk onze huidige vacatures hieronder. Ook als we geen vacatures hebben kun je ons een open sollicitatie sturen.

Vacatures

Uitvoering
Afbeelding Zelfstandig Uitvoerder m/v

Zelfstandig Uitvoerder m/v

40 uur per week

Uitvoering
Afbeelding Ervaren Timmerman/vrouw

Ervaren Timmerman/vrouw

40 uur per week

Uitvoering
Afbeelding Leerling Timmerman/vrouw

Leerling Timmerman/vrouw

32 - 40 uur per week

Ontwikkeling
Uitvoering
Afbeelding Projectcoördinator

Projectcoördinator

32 tot 40 uur per week

Jong talent

Stages

Bij ABB werken we graag samen met jong talent. Of je nu op zoek bent naar een meeloop- of afstudeerstage, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zijn actief binnen de projectontwikkeling en bouw. Je kunt kiezen voor een stage op kantoor of op de bouwplaats. Iedere stagiair krijgt een ervaren collega aangewezen als stagebegeleider. En ook niet onbelangrijk: voor de stagevergoeding houden wij de richtlijnen van Bouwend Nederland aan. Na je stage of afstuderen bestaat de mogelijkheid om door te stromen richting een traineeship om te ontdekken welke functie écht goed bij jou past.

Traineeships

Ben jij (bijna) klaar met je opleiding en wil je onderzoeken waar je talenten liggen en wat je écht leuk vindt om te doen? Bij ABB kan dat met een traineeship. In een periode van ongeveer 2 jaar kijken wij samen met jou naar jouw wensen met betrekking tot je ontwikkeling. Heb je je traineeship afgerond en wil je je verdiepen in een bepaald vakgebied? Dan heb je de keuze om je verder te specialiseren met opleidingen of trainingen. Het kan natuurlijk ook dat je al precies weet welke functie bij je past. In dat geval kun je ook als junior aan de slag. Bijvoorbeeld als junior werkvoorbereider, junior calculator of junior projectontwikkelaar.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een stage of traineeship bij ABB? Neem contact op met Lenny of Saskia (afdeling P&O):

Loop een dagje mee!

Benieuwd hoe het is om te werken in de bouw? Loop gerust een dagje mee! We vertellen je graag alle ins en outs over het vak. Als je interesse is gewekt, kun je misschien wel meteen aan de slag. Onze afdeling ABB Op Maat is hét bedrijf om het vak te leren. We werken samen opleidingsbedrijf ‘Bouwmensen’ in Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht, Geldermalsen en Bergen op Zoom.

Heb je interesse?
Neem contact op met Lenny of Saskia (afdeling P&O).

Afbeelding Loop een dagje mee!

Bouw aan jezelf

Bij ABB geloven we dat je het beste uit jezelf kunt halen wanneer je jezelf kunt zijn en je talenten kunt ontplooien. Daarom bouwen we niet alleen aan projecten, maar krijg je ook de kans om aan jezelf te bouwen. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al jaren ervaring hebt, met ons uitgebreide opleidingsplatform kun je jezelf blijven ontwikkelen. Bij ons kun je rekenen op een ondersteunende en inclusieve werkomgeving, waar diversiteit wordt gewaardeerd en waar we samen bouwen aan succes. Bouw je mee?

 

Ervaringen

Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe fijn het is om bij ABB te werken. We kunnen zeggen dat je betrokken collega’s hebt, uitdagend werk in een dynamische omgeving, en eindeloze opleidingsmogelijkheden. Maar het is veel interessanter om dat van je toekomstige collega’s te horen. Welkom in de wereld van ABB! Lees hier de verhalen van mensen die bij ABB werken. En ontdek hoe zij het werken bij ABB ervaren: wat hun functie precies inhoudt en wat zij van ABB vinden.

Wij doen alles met passie en met elkaar als een team. Bij ABB kun je leren en groeien. En het werken voelt alsof je thuis bent. Lekker lachen met collega’s, af en toe een geintje, iedereen staat voor elkaar klaar. Echt. Je voelt je al gauw thuis.

Een inspirerende, fijne werksfeer én bijzondere projecten

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, het voelt als klein. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Spraakmakende projecten

Woningen, renovatieprojecten en grootschalige transformaties. Samen met onze opdrachtgevers realiseren we bijzondere projecten. Een kleine greep uit de volle breedte.

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten voor de wereld om ons heen. Stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat ze doen. En dat ook uitdragen.

Ervaring en lef

We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. Om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamplayers die willen meegroeien.