Menu

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten voor de wereld om ons heen. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen. En dat ook uitdragen.

Ervaring en lef

We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. En om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamplayers die willen meegroeien.

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, het voelt als klein. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

''ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak!''

Enthousiast?

Werken bij ABB? Bekijk de acuele vacatures op de website van ABB Bouwgroep en solliciteer direct.

Vacatures bij ABB Bouwgroep

''We zijn op zoek naar teamplayers die willen meegroeien.''

Verhalen van collega's over werken bij ABB Op Maat

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. En ontdek hoe de collega’s het werken bij ons ervaren.

Manager Johan over werken bij ABB Op Maat

Lees hier het hele verhaal.

Timmerman Ruud over zijn ervaringen als leermeester

Lees hier het verhaal.

Timmerman Jaap over werken aan de renovatie van de zorginstelling

Lees hier het verhaal.

Projectleider Adrie over werken bij ABB Op Maat

Lees hier het hele verhaal.