Afbeelding Appartementen in schoolgebouw

Appartementen in schoolgebouw

Project Capelse Blok is gerealiseerd op de voormalige schoollocatie van het Comenius College in Capelle aan den IJssel. Van het schoolgebouw zijn appartementen, met balkon, patio of dakterras, gemaakt. Kopers konden er voor kiezen om de appartementen compleet afgewerkt te laten opleveren of om zelf een indeling te kiezen en het appartement naar eigen wens af te werken.

Op het oude schoolplein zijn nieuwbouw eengezinswoningen, met tuin, gerealiseerd. Ook deze woningen konden compleet afgewerkt of casco opgeleverd worden.

Locatie

Capelle aan den IJssel

Betreft

Appartementen, eengezinswoningen

Projectontwikkeling

ABB Ontwikkeling B.V.

Architect: Klunder Architecten

De gemeenschappelijke binnentuin is de samenkomst plek voor de bewoners

Variatie in woningaanbod

De woningen en appartementen zijn aangeboden in diverse afmetingen en met een buitenruimte. Tussen het schoolgebouw en de nieuwbouwwoningen is een levendige gemeenschappelijke binnentuin gerealiseerd. Het overige gebied rondom de woningen en het appartementengebouw is eveneens gemeenschappelijk gebied en behoort dan toe aan de eigenaren van de woningen en de appartementen. In dit gemeenschappelijke gebied, dat alleen voor bewoners is, bevinden zich bovendien 105 parkeerplaatsen.