Afbeelding Droom van een villa

Droom van een villa

Deze unieke villa is gebouwd in Waardhuizen. De woning springt in het oog dankzij het contrasterend kleurgebruik in de witte gevels en zwarte details. De strakke belijning en royale raampartijen zorgen voor een stijlvol en licht geheel. Aan de achterzijde pronkt een schitterend ontworpen veranda die een werkelijke blikvanger vormt.

Samen met Livingstone hebben de bewoners de woning ontworpen, waarna ABB Op Maat de woning gebouwd heeft. De woning is opgeleverd in 2019 en is in zes maanden tijd gerealiseerd.

 

Uitvoerder vertelt

Uitvoerder Ron: “Het was een heel leuk project om te maken, onder ander door de omgeving. We stonden dagelijks tussen de koeien, schapen en alpaca’s te werken, dat maak je ook niet vaak mee!

“De woning zit vol ontzettend mooie details. Een daarvan is de kap van het huis die doorloopt in de tuin en wordt opgevangen door stalen spanten. Deze is omtimmerd met hout. Zo ook de pui die onder deze kap geplaatst is. Deze bestaat uit drie stapelkozijnen. Nauwkeurige maatvoering is hier vereist.”

“In de keuken moest op acht meter hoogte een oude eiken balk geplaatst worden, die een gewicht had van meer dan 200 kilo. Dit was een zeer uitdagende en precieze klus. Met een handmatige bouwlift en vier man sterk hebben we dit voor elkaar gekregen! Een mooi project waarbij het contact met de bewoners erg prettig was.”

Locatie

Waardhuizen

Betreft

Particuliere opdrachtgever

Voortgang

Opgeleverd in 2019

Projectontwikkeling

i.s.m. Livingstone