Afbeelding Moderne kubistische villa

Moderne kubistische villa

In het prachtige Vught heeft ABB Op Maat deze villa gerealiseerd. Begin januari 2019 is de bouw van de woning van start gegaan en circa 5 maanden later werd de woning opgeleverd.

De woning kenmerkt zich door strakke lijnen. Door het toepassen van verschillende materialen heeft deze een vriendelijk en speels gevelbeeld. Het proces is in nauwe en fijne samenwerking met de bewoners verlopen.

De woning is in een korte tijd gebouwd. Doordat de villa een plat dak heeft, was deze snel wind- en waterdicht. De wanden en vloeren zijn van prefab beton, de kozijnen zijn beglaasd op de bouw geleverd. Deze luxe moderne villa is aan de buitenzijde voorzien van stucwerk en houten elementen. De plint is afgewerkt met zwart metselwerk. De kozijnen zijn van meranti (hardhout) en zijn afgewerkt in de kleur zwartgrijs. De daktrim is van aluminium.

 

Indeling van de villa

Via een ruime entree is de werkkamer bereikbaar is. De andere deur in de entree grenst aan de keuken, waar zich een groot kookeiland bevindt. De villa heeft een ruime woonkamer, eethoek en een bijkeuken. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers aanwezig, waarvan één slaapkamer over een luxe inloopkast beschikt. Ook is er op de verdieping een badkamer met vrijstaand ligbad en een separate wc . Op het dak liggen 20 pv-panelen die de woning voorzien van elektra.

ABB Op Maat is behalve de realisatie van de villa verantwoordelijk geweest voor de aansluitingen met nuts, de riolering en het aan leggen van de aardwarmtepomp.

Locatie

Vught

Betreft

Particuliere opdrachtgever

Voortgang

Opgeleverd in 2019