Afbeelding Nieuwbouw transportbedrijf

Nieuwbouw transportbedrijf

Transportbedrijf Rien Boom verhuisde naar het nieuwe industrieterrein; Transportcentrum Schelluinen. Op deze nieuwe locatie hebben we volledig naar wens van het transportbedrijf een nieuw pand gerealiseerd. Vrachtwagens kunnen gerepareerd worden in de werkplaats met smeerput, de lichte kantine biedt ruimte om te lunchen, op kantoor kan gewerkt worden en op het grote parkeerterrein is voldoende plaats voor de vrachtwagens.

Wij zijn extra trots op dit project, omdat we voor dezelfde opdrachtgever voor de tweede keer een nieuwe bedrijfsruimte mochten realiseren. Jaren terug heeft ABB Op Maat (voorheen Panco) de vorige loods met kantoorpand van Transportbedrijf Rien Boom mogen maken. Naar volle tevredenheid, want ook nu mochten we bouwen op de nieuwe locatie.

Locatie

Schelluinen

Betreft

Nieuwbouw bedrijfspand

Voortgang

Opgeleverd

Uitstraling en functionaliteit

Dit project was een mooie uitdaging tussen uitstraling en functionaliteit. Veel daglicht op kantoor en in de kantine was erg wenselijk. Hiervoor is in het ontwerp veel gebruik gemaakt van glas, wat zorgt voor een prettige sfeer en een ruimtelijk effect. Maar dat vele zonlicht kan soms ook voor te veel warmte in het pand zorgen. Het meedenken van onze vakmensen werd op prijs gesteld in dit vraagstuk. De oplossing is gevonden in schermen en installaties.

 

Prettig werkklimaat

Er zijn een luifel en beweegbare Louvre schermen aangebracht. De medewerkers kunnen afhankelijk van de hoeveelheid gewenst daglicht de schermen aanpassen. Ook is er een luchtbehandelingsinstallatie geplaatst. Deze zorgt voor de regulatie van verwarmde, gekoelde en bevochtigde lucht.

Deze oplossingen zorgen voor een prettig (werk)klimaat.