Menu

Een huis dat een thuis moet zijn

Je wilt een eigen huis op maat laten bouwen. Een huis dat een thuis moet zijn; een plek waar je je prettig voelt. Van een vrij ontwerp tot maatwerk, van landelijk tot klassiek. En of je al in het bezit bent van een kavel, nog zoekende bent, of je al aan de tafel hebt gezeten met een architect: ABB Op Maat gaat graag voor je aan de slag.

''We blijven je tussentijds adviseren, zo bouwen we samen aan jouw nieuwe woning.''

Van vergunning tot sleutel

Wij weten als geen ander wat er bij het bouwen van een nieuwbouwhuis komt kijken, want dat is wat wij dagelijks doen. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis overzien wij op voorhand alle zaken die geregeld moeten worden. Van het aanvragen van vergunningen tot het regelen van de juiste vakmensen op het juiste moment. Bij ABB Op Maat weet je waar je aan toe bent en is afspraak ook echt afspraak. En met ons scherpe oog voor detail, gezonde dosis lef en jarenlange ervaring blijven we je tussentijds adviseren. Zo bouwen we samen aan jouw nieuwe woning.

Verhalen over woningbouw

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. Ontdek hoe een architect de samenwerking bij een nieuw gebouwde woning ervaren heeft.

Hendrik Jan Groeneweg, Groeneweg Van der Meijden Architecten, over nieuwbouw moderne woning

Lees hier het verhaal.