Afbeelding CPO Koningskroon te Maasland

CPO Koningskroon te Maasland

ABB Op Maat heeft in Maasland vijf grondgebonden woningen gerealiseerd. Deze woningen vormen de afronding van het project ‘Commandeurspolder’ die gebouwd is door ABB Bouwgroep. De woningen bestaan uit een rij van drie woningen en een twee-onder-één-kapwoning. De woningen zijn gebouwd in het project genaamd ‘CPO Koningskroon’.

ABB heeft niet alleen de woningen gebouwd maar heeft ook de kopers bijgestaan bij het maken van de individuele keuzes en wij hebben hiervoor meerdere gesprekken gevoerd om alle meer- en minderwerken te bespreken.

In september 2020 is ABB gestart met de bouw. GUBU architecten heeft de bouw ook begeleid. Half juni 2021 zijn de woningen naar volle tevredenheid opgeleverd.

Locatie

Maasland

Betreft

Woningbouw

Voortgang

Fase: opgeleverd

Projectontwikkeling

GUBU architecten

ABB Ontwikkeling B.V.

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

De vijf woningen zijn gebouwd op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). In CPO hebben de toekomstige bewoners van de woning veel invloed op de ontwikkeling van hun eigen woning.

De architect van dit plan is GUBU architecten uit Rotterdam. Zij hebben de basis van de woning ontworpen en vervolgens in nauwe samenwerking met de kopers de woningen verder uitontwikkeld op basis van de individuele kopers wensen.

De woningen zijn als één geheel ontworpen met maximale keuzevrijheid voor de kopers. Hoewel de woningen onderling verschillen in verschijningsvorm, is de architectuur wel op elkaar afgestemd en is er gewerkt met eenduidige detaillering en materiaalgebruik.

Aan dit project werkten mee

CPO Koningskroon te Maasland

Henk

Test