Afbeelding Renovatie 84 woningen

Renovatie 84 woningen

Ter verduurzaming en bevordering van de onderhoudsvriendelijkheid hebben wij in opdracht van de (voormalige) gemeente Giessenlanden, 84 huurwoningen in Arkel gerenoveerd. Wegens grote tevredenheid hebben bewoners van omliggende koopwoningen gelijktijdig hun woning door ons laten renoveren.

Locatie

Arkel

Betreft

Renovatie 84 huurwoningen

Projectontwikkeling

Opdrachtgever: Gemeente Giessenlanden

Renovatie daken en kozijnen

Het project bestond uit de renovatie van daken en/ of gevelkozijnen in de Wilhelminalaan, Beatrixstraat en Emmalaan in Arkel. Bij het vervangen van de daken werden ook de schoorstenen vervangen of voorzien van nieuw lood. De houten kozijnen zijn vervangen door kunststof varianten ten behoeve van de onderhoudsvriendelijkheid.

Ten tijde van de renovatie werden de woningen bewoond. Dit vergde goede communicatie tussen de bewoners en ABB Op Maat. Om dit optimaal te laten verlopen hebben we een informatieavond georganiseerd en intensief contact gehad onderhouden. Klantvriendelijkheid vinden wij ontzettend belangrijk en speelde met deze grote groep bewoners een belangrijke rol in het succes van het project.

 

Vakmanschap met oog voor detail

Ieder huis is uniek en vereist elk andere werkzaamheden . Zo had het ene huis een erker, bij een andere was vervanging van de rollaag boven de deur noodzakelijk. Bij sommige daken hebben we ook de schoorsteen vervangen. Soms was alleen vernieuwen van het lood nodig. Zo hebben we ieder huis Op Maat gerenoveerd. Ons vakmanschap met oog voor detail kwam in dit project volkomen tot zijn recht.