Menu

Panco is nu ABB Op Maat

Panco is overgenomen door ABB Bouwgroep uit Sliedrecht en bouwt met de afdeling ABB Op Maat graag verder aan jouw maatwerkprojecten.

Het vakmanschap, de vertrouwde gezichten, kwaliteit en het persoonlijke blijven ook onder ABB Op Maat, zoals je van Panco gewend bent. We bundelden onze krachten uit twee familiebedrijven en staan klaar om jouw wensen te realiseren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Lees meer op de website van ABB Op Maat of neem contact met ons op.

Website ABB Op Maat Contactgegevens ABB Op Maat

''Het vakmanschap, de vertrouwde gezichten en het persoonlijke blijven zoals je van Panco gewend bent.''

Over ABB Op Maat

ABB Op Maat bouwt graag jouw huis of bedrijfspand. Want bouwen; daar ligt onze kwaliteit én passie. Al meer dan 50 jaar. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuw huis of bedrijfspand, een renovatie, restauratie of een grote verbouwing.

Vakmanschap met oog voor detail

We zijn bouwers met kwaliteit. Betrouwbare vakmensen die weten waar we over praten. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Gepassioneerde timmerlieden met oog voor detail en liefde voor het vak. Meestermetselaars met veel ervaring in verschillende bouwstijlen en materialen. En onze adviseurs weten wat er technisch allemaal mogelijk is en geven graag advies. Ons team denkt in alle opzichten mee; in elke fase van het bouwproces.

Wij staan voor:

  • Afspraak 'afspraak'

    We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

  • Zekerheid

    Transparante samenwerkingen vinden wij belangrijk. Zo bieden we zekerheid.

  • Vakmanschap

    We zijn bouwers met kwaliteit. Met meer dan 50 jaar ervaring en oog voor detail.

Zekerheid door samen te bouwen

Bouwen doe je samen. Samen met de opdrachtgever, onze collega’s en samen met onze partners. We vinden het belangrijk om een eindresultaat te leveren dat volledig aan jouw wensen en verwachtingen voldoet. We luisteren, maken heldere afspraken en je wordt door een vast contactpersoon begeleid. Zowel voor als tijdens het bouwproces. Door onze transparante samenwerkingen kunnen we op elkaar bouwen. Zo bieden we zekerheid.

Onze schaalgrootte garandeert dat het werk altijd doorgaat. Dit trekken we door in de relatie met onze partners; we gaan voor langdurige samenwerkingen. Hierdoor waarborgen we kwaliteit, korte doorlooptijden en is afspraak ook écht afspraak.

''Door transparante samenwerkingen kunnen we op elkaar bouwen. Zo bieden we zekerheid.''