Menu

Bijzondere balie

Vakmanschap ten top bij de realisatie van deze receptie met een bijzondere balie. Voor de Universiteit Utrecht hebben we op het terrein van De Uithof deze prachtige receptie mogen realiseren.

In dit project zijn unieke aspecten opgenomen uit diverse vakgebieden. De grootste uitdaging was om deze uiteenlopende disciplines effectief op elkaar aan te laten sluiten.

Uniek ontwerp

De unieke balie springt direct in het oog. De balie is als een boot vormgegeven met een holle voorkant en een bolle achterkant. Dit ontwerp zorgt voor toegankelijkheid en is daarmee ook rolstoelvriendelijk.

Door de vormgeving van de balie zijn er meerdere aspecten in dit project die speciale aandacht vragen. Kijk eens naar de glazen wand, die aan drie zijden open kan een een ronde vorm heeft. Hiervoor is een speciale bevestiging geconstrueerd. Ook is de toegangsdeur naar de receptieruimte van glas. Hierbij is gekozen voor een elektronisch systeem om geen slot in het glas te hoeven verwerken en het een strak design blijft.

Naast het bijzondere glaswerk is het plafond geluiddempend en zijn de computerkabels weggewerkt in de verhoogde vloer.

''De vele unieke aspecten in dit ontwerp vragen aandacht van verschillende disciplines''

Ook interessante projecten

Utrecht

Piramidevormig plafond