Menu

Moderne nieuwbouwwoning

Bij deze modern vormgegeven woning is er bij het ontwerp voor gekozen veel gebruik te maken van natuurlijke materialen. Hierdoor heeft dit nieuwe huis een hele warme uitstraling gekregen en past het goed bij de omgeving.

Vakmanschap tot in de details

Het vakmanschap van ABB Op Maat zie je terug tot in de details, bijvoorbeeld in het metselwerk. Het metselwerk heeft een bijzonder effect doordat de kozijnen in de spouw achter het metselwerk geplaatst zijn.

Voor een strakke uitstraling zijn ook de plinten gelijk met de wand geplaatst in plaats van ervoor. Dit is ook toegepast in de badkamer, daar zijn zowel de tegels als de badkamerspiegel in één vlak met het stucwerk van de wand geplaatst.

Duurzaamheid

Ook de binnenzijde van de woning is in alle opzichten helemaal van deze tijd. Dat komt niet alleen door de open structuur waardoor het een lichte ruimte is, maar ook door het gebruik van hedendaagse duurzame technieken. ABB Op Maat heeft veel ervaring met de toepassing van duurzame oplossingen en denkt hierin altijd graag mee.

De woning wordt verwarmd door een warmtepomp. Deze warmtepomp gebruikt de bodemwarmte om de woning te verwarmen. Daarnaast wordt dezelfde bodemwarmte gebruikt om het bad- en douchewater op temperatuur te brengen zonder elektrisch na te verwarmen.

''ABB Op Maat denkt graag mee in duurzame oplossingen''

Verhalen over de nieuwbouw

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. En ontdek wat de architect vertelt over dit project en de samenwerking met ABB Op Maat.

Hendrik Jan Groeneweg, Groeneweg Van der Meijden Architecten, over nieuwbouw moderne woning

Lees hier het verhaal.