Menu

Nieuwbouw transportbedrijf

Transportbedrijf Rien Boom verhuisde naar het nieuwe industrieterrein; Transportcentrum Schelluinen. Op deze nieuwe locatie hebben we volledig naar wens van het transportbedrijf een nieuw pand gerealiseerd. Vrachtwagens kunnen gerepareerd worden in de werkplaats met smeerput, de lichte kantine biedt ruimte om te lunchen, op kantoor kan gewerkt worden en op het grote parkeerterrein is voldoende plaats voor de vrachtwagens.

Wij zijn extra trots op dit project, omdat we voor dezelfde opdrachtgever voor de tweede keer een nieuwe bedrijfsruimte mochten realiseren. Jaren terug heeft ABB Op Maat (voorheen Panco) de vorige loods met kantoorpand van Transportbedrijf Rien Boom mogen maken. Naar volle tevredenheid, want ook nu mochten we bouwen op de nieuwe locatie.

  • Locatie Schelluinen
  • Opdrachtgever Transportbedrijf Rien Boom
  • Expertise Zakelijke bouw

Uitstraling en functionaliteit

Dit project was een mooie uitdaging tussen uitstraling en functionaliteit. Veel daglicht op kantoor en in de kantine was erg wenselijk. Hiervoor is in het ontwerp veel gebruik gemaakt van glas, wat zorgt voor een prettige sfeer en een ruimtelijk effect. Maar dat vele zonlicht kan soms ook voor te veel warmte in het pand zorgen. Het meedenken van onze vakmensen werd op prijs gesteld in dit vraagstuk. De oplossing is gevonden in schermen en installaties.

Er zijn een luifel en beweegbare Louvre schermen aangebracht. De medewerkers kunnen afhankelijk van de hoeveelheid gewenst daglicht de schermen aanpassen. Ook is er een luchtbehandelingsinstallatie geplaatst. Deze zorgt voor de regulatie van verwarmde, gekoelde en bevochtigde lucht.

Deze oplossingen zorgen voor een prettig (werk)klimaat.

''Het meedenken van onze vakmannen werd op prijs gesteld bij de uitdagingen tussen uitstraling en functionaliteit.''

Verhalen over de nieuwbouw van het bedrijfspand

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. En ontdek hoe een opdrachtgever de samenwerking, en een timmerman het werken aan de nieuwbouw ervaren.

Opdrachtgever Martin Boom over de samenwerking met ABB Op Maat

Lees hier het verhaal.

Timmerman Wim over werken aan de nieuwbouw van het bedrijfspand

Lees hier het verhaal.

Ook interessante projecten

Utrecht

Bijzondere balie