Menu

Renovatie woning

Een bijzonder project- waarbij het eind jaren zestig gebouwde, rustieke huis verbouwd is tot een comfortabele woning met veel licht en ruimte.

Opvallend is het glooiende, schijnbaar organisch gegroeide, rieten dak. De woning grenst zowel aan de voor- als aan de achterzijde aan het water.

Dubbele renovatie

Het originele huis is bijna volledig aangepast. Groeneweg Van der Meijden Architechten uit Dordrecht tekenden het ontwerp van dit woonhuis met kantoor.

Voor ABB op maat (voorloper Panco), was dit ook een bijzonder project omdat we in 10 jaar tijd twee keer de woning mochten verbouwen in samenwerking met de architect. Voor de tweede opdrachtgever werd een gedeelte van de woning aangepast tot een praktijk voor natuurgeneeskunde.

''Het rustiek gebouwde jaren '60 huis is gerenoveerd tot een comfortabel huis met veel licht''