Menu

Meer leefruimte

De bewoners van deze jaren dertig woning wilden graag meer leefruimte creëren. Na overleg met de bewoners kwamen we tot een ontwerp met een fraaie serre. De aanbouw in deze vorm zorgt voor veel meer ruimte en licht op de begane grond.

Behalve de serre heeft ABB Op Maat (voorheen Panco) ook de prachtige patio gemaakt. Er is inventief omgegaan met het hoogteverschil in de tuin. De patio is zo vormgegeven dat er in het hoger gelegen gedeelte een fietsenstalling verwerkt is.

  • Locatie Noordeloos
  • Opdrachtgever Particulier
  • Expertise Verbouw

Prachtig uitzicht

Dankzij de oplossing van de serre en patio kunnen de bewoners nu volop genieten van het prachtige uitzicht, zowel binnen als buiten. Uiteraard is de serre perfect geïsoleerd en voorzien van HR++ glas. 

''Meer leefruimte en uitzicht op het water dankzij de ruime serre''