Menu

Villa in Zaltbommel

Op een unieke plek in Zaltbommel, gelegen aan het water, heeft ABB deze luxe villa gerealiseerd.
In samenwerking met Livingstone heeft de woning vorm gekregen en is de woning in vijf maanden tijd gebouwd en in december 2018 opgeleverd.

Bijzonder fraaie uitstraling

De woning kenmerkt zich door de overspanning aan twee zijden van de dakconstructie op de eerste verdieping waardoor er op de eerste en tweede verdieping veel ruimte ontstaat waar de dakvlakken op elkaar aansluiten. Doordat bij het dak de overstek in de nok verder uitsteekt dan bij de goot, heeft deze woning een bijzonder fraaie uitstraling.
De woning is voorzien van een cv-ketel met een lucht-waterwarmtepomp waardoor de warmte uit de afgezogen lucht wordt gebruikt voor verwarming en warm water. De woning heeft vloerverwarming op zowel de begane grond als de badkamer en op het dak zijn 9 PV- panelen (in volledig zwart) gelegd. Ook heeft de woning een mechanisch ventilatiesysteem, waarbij in de woonkamer een CO2 sensor geplaatst is die automatisch de afzuigsnelheid van de ventilatiebox regelt.

 

Indeling van de woning

Via de entree stap je de ruim opgezette leefkeuken binnen, waarnaast de comfortabele woonkamer gesitueerd is. Vanuit de woonkamer kijk je in de achtertuin en is er zicht op de waterpartij aan twee zijden van de tuin. Op de begane grond is tevens een werkkamer, bijkeuken en een apart toilet aanwezig.
De eerste verdieping bestaat uit vier slaapkamers, waarvan één met een ruime inloopkast. De badkamer is voorzien van een douche en bad. Door de risaliet (gevelsprong) aan de linkerzijgevel krijgt de badkamer veel licht en ruimte. Twee slaapkamers hebben een vide, waardoor de slaapkamers een hoogte hebben van 5,5 meter tot de nok. Via een losse trap in de vide is een tussenvloer bereikbaar.
De ruime zolder met wastafel is bereikbaar via een vaste trap, waar onder andere de technische ruimte aanwezig is.

'Een unieke hoogte in de slaapkamer van 5,5 meter'