Menu

Villabouw

Een vrijstaande woning met een indrukwekkende uitstraling: dat is wat je wilt. Een villa met een imposante buitenkant en een perfect afgewerkte binnenkant. Vol met ruimte en comfort. Wanneer jouw wensen vastgesteld zijn, start ABB Op Maat graag met de bouw van jouw toekomstige villa.

''Zowel in materiaalgebruik als in afwerking streven onze vakmensen naar perfectie.''

Villa van hoogwaardige kwaliteit

Of je nu valt voor een landelijke uitstraling, een moderne of een klassieke villa of een notariswoning: jouw dromen realiseren, dat is waar het om draait als wij jouw luxe villa bouwen. Als het stijlvolle ontwerp al vast staat, is het onze taak dit door te trekken in de uitvoering. En die nemen we uiterst serieus. Zowel in materiaalgebruik als in afwerking streven onze vakmensen naar perfectie.

We denken nét even anders, waardoor wij ons steentje graag bijdragen aan het unieke gevoel dat zo kenmerkend is voor villa’s. Onze planning is strak. En onze begeleiding intensief. Bij ons kun je erop rekenen dat ook jij het overzicht houdt. Bij elke stap wordt overlegd. Tot het moment dat jij, als trotse eigenaar, de sleutel van jouw nieuwe huis ontvangt.